Tidigare kullar

Islandskullen, född 2011-09-08
Efter GIC S*Toscabelles Exotic Pearl och GIC Jeanbaptiste

Gullfoss flyttar till Michelle Ryrström i Nacka och Strokkur flyttar till Shinseinas uppfödning i Örebro. Läs gärna fotoböckerna vi har gjort om deras första tolv veckor som finns här nedanför – klicka på respektive bild för att ladda hem dem.

Gullfoss Strokkur
Gullfoss af Island Strokkur af Island

Kejsarkullen, född 2011-03-13
Efter S*Sacred Hearts Frosty Rose och IC S*Birmastans Amorgos

Otto flyttar till familjen Guibourg-Liljegren i Stockholm. Läs gärna fotoboken vi har gjort om hans första tolv veckor som finns här nedanför – klicka på bilden för att ladda hem den.

Otto
Otto I the Great

Oelandica-kullen, född 2010-07-26
Efter S*Toscabelles Exotic Pearl och IC Jeanbaptiste

Helianthemum flyttar till familjen Roth i Järfälla och Artemisia flyttar till familjen Lord i Ljungbyhed. Läs gärna fotoböckerna vi har gjort om deras första tolv veckor som finns här nedanför – klicka på respektive bild för att ladda hem dem.

Helianthemum Artemisia
Helianthemum Oelandica Artemisia Oelandica

Ö-kullen, född 2008-06-14
Efter S*Birmastans Yabba-Dabba-Doo och IC FIN*Zhamanen Fisichella

Agathonisi flyttar med halvsystern Tigris till Råcksta medan Amorgos flyttar till en fodervärd i Strängnäs. Läs gärna fotoböckerna vi har gjort om deras första tolv veckor som finns här nedanför – klicka på respektive bild för att ladda hem dem.

Agathonisi Amorgos
Agathonisi Amorgos

Flodkullen, född 2008-05-24
Efter IC S*Kattlas Blixtra och IC FIN*Zhamanen Fisichella

Tigris flyttar till Råcksta, Vardaris till Åkersberga, Maritza till Aslans Bliss i Belchatow i Polen och Thiamis till FIN*Zhamanen i Vammala i Finland. Läs gärna fotoböckerna vi har gjort om deras första tolv veckor som finns här nedanför – klicka på respektive bild för att ladda hem dem.

Tigris Vardaris Maritza Thiamis
Tigris Vardaris Maritza Thiamis

Barbapapakullen, född 2007-07-23
Efter S*Kattlas Dundra och GIC S*Nounous A French Love

Barbamama flyttar till S*Nordkapsbergets i Sollentuna, Barbalala till Gustins i Nybodahöjden (Stockholm) och Barbotine stannar hos oss. Läs gärna fotoböckerna vi har gjort om deras första tolv veckor som finns här nedanför – klicka på respektive bild för att ladda hem dem.

Barbamama Barbalala Barbotine
Barbamama Barbalala Barbotine

Flintakullen, född 2007-04-19
Efter S*Kattlas Blixtra och EC S*Kattapultens Fräcke Friskus

Pebbles flyttar till Enköping, Bam-Bam till Gnesta och Yabba-Dabba-Doo stannar hos oss. Läs gärna fotoböckerna vi har gjort om deras första tolv veckor som finns här nedanför – klicka på respektive bild för att ladda hem dem.

Yabba-Dabba-Doo Bam-Bam Pebbles
Yabba-Dabba-Doo Bam-Bam Pebbles